Jan van Galenstraat 110-H, 1056 CE Amsterdam

Verhuurd

Beschrijving

Voor deze leuke (winkel) ruimte, circa 65 m2, zijn wij op zoek naar een onderscheidende en creatieve ondernemer. Het pand is gelegen aan de Jan van Galenstraat, die een diversiteit aan winkels en andere ondernemers kent. Stadsdeel West heeft de afgelopen jaren enorm aan populariteit gewonnen en dat is niet zonder reden. In de omgeving treft men diverse leuke en aparte winkels en gezellige horecagelegenheden. De ligging is gunstige t.o.v. een doorgaande route van de ringweg A10 (S105) naar het centrum. De Jordaan en het stadscentrum liggen op korte fietsafstand

De bestemming betreft gemend – 1, wat meerdere mogelijkheden geeft voor wat betreft de invulling. Voor de ruimte geldt dat bestemmingen zoals een snackbar, kebabzaak of pizzeria of daarmee vergelijkbaar niet de gewenste invulling zijn. We behouden ons dan ook het recht van gunning voor.

De ruimte zal worden opgeleverd met de volgende voorzieningen:

  • toilet;
  • pantry;
  • glad gestucte wanden;

Er zal geopteerd worden voor BTW-belaste ver­huur. Huurder dient derhalve voor meer dan 90% BTW-b­elaste leveringen en diensten blijvend te leveren.

DISCLAIMER
Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Lees meer
+
-

Buurt

Trek naar het westen van de stad en ga eens naar Bos en Lommer & De Baarsjes in Amsterdam-West, twee buurten waar ze heel goed weten wat hip en happening is. Het barst hier van de culturele hotspots, er is veel natuur te vinden en de buurt trekt een jong en multicultureel publiek. Het steeds populairder wordende deel van Amsterdam groeit snel uit tot een van de meest dynamische en creatieve wijken van de stad. (bron: Iamsterdam.com)

Specificaties

Adres: Jan van Galenstraat 110-H, 1056 CE Amsterdam
Type: Bedrijfsruimte Kantoorruimte Winkelruimte Gemengd
Huur / koop: Te huur
Huurprijs (Excl. BTW) (BTW n.v.t.): € 1.500,-
Service kosten: n.o.t.k.
Administratiekosten: € 300,- excl. BTW
Oppervlakte VVO: 65 m2
Beschikbaar vanaf: 15-7-2021
Bestemming: Raadpleeg www.ruimtelijkeplannen.nl
Zekerheidsinstelling: Een bankgarantie of waarborgsom (3 maanden huur te vermeerderen met BTW en servicekosten)
Indexering: Jaarlijks conform ROZ
Energie label: A

Plattegrond

Jan van Galenstraat 110-WK-0100

blueprint