Hendrik Jacobszstraat 14, Amsterdam

Interesse?

Beschrijving

UNIEKE KANS om uw concept of idee uit te proberen in Oud-Zuid! In een pand aan de Hendrik Jacobszstraat is nu de mogelijkheid om tijdelijk een POPUP-STORE/CONCEPT te vestigen, vanwege planvorming en voorbereidingen werkzaamheden in het pand. Geleden in stadsdeel Oud-Zuid bevindt zich deze ruim opgezette winkel-/kantoorruimte. De ruimte kenmerkt zich door een speels niveauverschil, waarbij de begane grond uitstekend gebruikt kan worden als winkelfunctie en de verdiepingsvloer voor kantoor- en opslagruimte. In de nabije omgeving is een grote diversiteit aan ondernemers en winkels gevestigd, waaronder een Jumbo supermarkt. Het object is nabij het Valeriusplein, de Van Baerlestraat en de Cornelis Schuyt gelegen. Daarnaast is er een goede verbinding met de Ringweg A10.

Huurprijs:
In overleg.

Termijn:
Tijdelijk contract

Bereikbaarheid:
Er bevinden zich diverse gunstige bus- en tramverbindingen, de ring A10 in de nabije omgeving. Met het openbaar vervoer bent u in ca. 5 minuten op het Museumplein.

Verdeling oppervlakte:
Begane grond : 112,3 m² v.v.o.
Verdieping: 37,2 m² v.v.o.
Totaal: 149,5 m² v.v.o.

Opleveringsniveau:
De ruimte wordt casco verhuurd.

Huurovereenkomst:
Conform meest recent model ROZ-huurovereenkomst en algemene voorwaarden.

Dislaimer:
Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Lees meer
+
-

Buurt

Oud-Zuid is een van Amsterdams mooiste en rijkste buurten, met indrukwekkende, brede lanen, imposante monumentale gebouwen, bijzondere boetieks en een aantal van de beste musea ter wereld. Van het culturele Museumplein, tot het levendige Vondelpark en de serene lanen langs de Willemsparkweg, de buurt straalt in al zijn glorie. (bron: Iamsterdam.com)

Specificaties

Adres: Hendrik Jacobszstraat 14, Amsterdam
Type: Kantoorruimte Winkelruimte
Huur / koop: Te huur
Service kosten: n.v.t.
Oppervlakte VVO: 1.495 m2
Beschikbaar vanaf: Direct
Looptijd contract: Tijdelijk
Bestemming: Raadpleeg www.ruimtelijkeplannen.nl
Zekerheidsinstelling: Een bankgarantie of waarborgsom (3 maanden huur te vermeerderen met BTW en servicekosten)
Indexering: Jaarlijks conform ROZ

Plattegrond

20180913_Hendrik Jacobszstraat 14-WK

blueprint