Europaplein 79, 1078 GX Amsterdam

Verhuurd

Beschrijving

Deze bedrijfsruimte (kantoor- of winkelruimte) wordt na een intern verbouwing gesplitst in 2 mooie doorzonunits van beiden ca. 50 m² V.V.O. , gelegen op de begane grond. Door de grote raampartijen aan de voorzijde en de openslaande deuren aan de tuinzijde is het een lichte, vriendelijke ruimte met prachtige doorzon.

Locatie & Bereikbaarheid:
De bedrijfsruimte aan Europaplein is gelegen in de wijk, de Rivierenbuurt. Deze wijk kenmerkt zich door ateliers, het trendy winkelaanbod, designbureaus, lokale ondernemers, cafés en restaurants. In de omgeving zijn onder andere de landelijke ketens Albert Heijn, Kruidvat, Etos en Blokker aanwezig.

De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is goed, het metro station RAI Amsterdam ligt op loopafstand alsmede ook de tramhalte (lijn 4, 12 en 25). Voor wat betreft de bus kunt u gebruik maken van GVB lijn 65. Ook ten opzichte van uitvalswegen (A2 en A10) is de ligging goed.

Verdeling oppervlakte:
Begane grond 79A circa 45 m2 voor € 1.450,- excl. BTW per maand
Begane grond 79B circa 55 m2 voor € 1.450,- excl. BTW per maand

Voorzieningen:
De ruimte wordt als zijnde casco verhuurd, met afgewerkt toilet en pantry-aansluiting.

Huurtermijn:
5 + 5 jaar.

Huurindexatie :
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum, conform het verloop van de consumentenprijsindex (CPI), reeks Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidstelling:
Een waarborgsom of bankgarantie gelijk aan 3 maanden huur plus evt. servicekosten.

Huurovereenkomst:
Conform meest recent model ROZ-huurovereenkomst en algemene voorwaarden.

Dislaimer:
Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

 

Lees meer
+
-

Buurt

Steeds meer gewaardeerd is de achter de Pijp gelegen Rivierenbuurt. Deze gezellige wijk ligt tussen de Scheldestraat en de Amstel en hoewel de energie van Oud-Zuid en de Pijp her en der nog is te voelen, krijg je met dank aan de brede straten en het groen meer het gevoel in een woonwijk te zijn. En eigenlijk klopt dat ook wel. Ondanks de vele hippe tentjes, is het in de Rivierenbuurt vrij rustig. Maar als je de juiste plekjes weet te vinden ga je al snel van deze wijk houden! Ga vooral naar de Maasstraat, Rijnstraat en Scheldestraat voor de leukste hotspots. (bron: yourlittleblackbook.me)

Specificaties

Adres: Europaplein 79, 1078 GX Amsterdam
Type: Bedrijfsruimte Kantoorruimte Winkelruimte Gemengd
Huur / koop: Te huur
Huurprijs (Excl. BTW) : € 1.450,-
Service kosten: n.v.t.
Administratiekosten: € 300,- excl. BTW
Oppervlakte VVO: 50 m2
Beschikbaar vanaf: Vanaf voorjaar 2021
Looptijd contract: 5 + 5 jaar
Bestemming: Raadpleeg www.ruimtelijkeplannen.nl
Zekerheidsinstelling: Een bankgarantie of waarborgsom (3 maanden huur te vermeerderen met BTW en servicekosten)
Indexering: Jaarlijks conform ROZ