Amsteldijk 43, Amsterdam

Interesse?

Beschrijving

Binnenkort beschikbaar en in ontwikkeling: Een prachtige locatie direct aan de Amstel met vrij uitzicht. Uitstekend bereikbaar met auto, fiets en openbaar vervoer door de goede ontsluiting naar A10 en centraal Station. Het authentieke gevoel van de mooie gevels in de Van Ostadestraat en de markante panden aan de Amstel zorgen voor het karakteristieke Amsterdamse gevoel op deze plek. De markante hoekpositie zorgt dat dit pand perfect in het oog springt bij voorbijgangers. Een leuke locatie met veel kansen om als ondernemer in te vullen met een nieuw concept!

Huurprijs:
In overleg.

Bereikbaarheid:
Goed bereikbaar met de auto. Diverse tramlijnen stoppen vlakbij. Er is voldoende (betaalde) parkeermogelijkheid voor de deur.

Verdeling oppervlakte:
– Begane grond circa 135 m2 verdeeld in diverse ruimten, doorlopend vanaf Amsteldijk richting Van Ostadestraat.
– Kleine kelder van circa 50 m2.

Opleveringsniveau:
In overleg. Aanwezig zijn diverse voorzieningen die al dan niet door vorige huurder kunnen worden achtergelaten. Verhuurder is bereidt enige aanpassingen te doen aan het casco t.b.v. bijvoorbeeld daglichttoetreding in de vorm van een patio of lichtstraten.

Huurovereenkomst:
Conform meest recent model ROZ-huurovereenkomst en algemene voorwaarden.

Dislaimer:
Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Lees meer
+
-

Buurt

In de levendige studentenbuurt De Pijp kun je urenlang rondstruinen, met alle heerlijke terrassen, werkelijk elke denkbare keuken en héél veel cafés. Van het keurig aangeharkte Sarphatipark tot de beroemde Albert Cuypmarkt, in deze oude volksbuurt leven vandaag de dag mensen uit alle werelddelen zij aan zij. (bron: Iamsterdam.com)

Specificaties

Adres: Amsteldijk 43, Amsterdam
Type: Gemengd
Huur / koop: Te huur
Service kosten: n.v.t.
Oppervlakte VVO: 175 m2
Beschikbaar vanaf: Medio 2020
Looptijd contract: 5 + 5 jaar
Bestemming: Raadpleeg www.ruimtelijkeplannen.nl
Zekerheidsinstelling: Een bankgarantie of waarborgsom (3 maanden huur te vermeerderen met BTW en servicekosten)
Indexering: Jaarlijks conform ROZ