Admiraal de Ruijterweg 37-H, Amsterdam

Interesse?

Beschrijving

Type: detailhandel / publieksgerichte zakelijke dienstverlening
Oppervlakte: 140 m²
Verdieping: Begane grond
Huurprijs: € 3.250,- per maand

OMSCHRIJVING
In 2018 gerenoveerde bedrijfsruimte van circa 140 m2 verdeeld over de begane grond en het souterrain.  Vanuit het souterrain is er middels een prachtige pui, van zwart aluminium met hoge ramen, toegang tot de bosrijke tuin. Waar het zomers heerlijk toeven is. De casco ruimte is goed geïsoleerd en de wanden zijn gestukt en geschilderd door de vorige huurder.

De ruimte zal worden opgeleverd met de volgende voorzieningen:
Toilet met fontein
vloerverwarmingen
pantry aansluiting
diverse lichtpunten

BEREIKBAARHEID
Gelegen in het verlengende van de Clercqstraat en nabij de Jan Evertsenstraat met een gezellige mix aan winkels en wonen. Met de ring A10 op 1 minuut rijden afstand en openbaar vervoerhaltes om de hoek, is de ruimte zeer goed bereikbaar met zowel auto als openbaar vervoer. Ook per fiets is de ruimte uitstekend bereikbaar.

OPLEVERING
Per 1 mei 2023.

BESTEMMING
Conform bestemmingsplan zie www.ruimtelijkeplannen.nl

“Detailhandel, ondergeschikte horeca, consumentverzorgende dienstverlening en publieksgerichte zakelijke dienstverlening.”

HUURPRIJSINDEXERING
De huurprijs wordt jaarlijks geïndexeerd, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2015 = 100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaren met een verlengingsperiode van 5 (vijf) jaren; opzegtermijn 12 (twaalf) maanden.
Afwijkende huurtermijnen in overleg.

HUUROPZEGTERMIJN
Beëindiging van deze overeenkomst vindt plaats door opzegging tegen het einde van een huurperiode met inachtneming van een opzegtermijn van tenminste 12 maanden, waarbij verhuurder de wettelijke opzeggingsgronden in acht neemt.

ZEKERHEIDSSTELLING
Er dient een bankgarantie gesteld te worden ter grootte van een bedrag gelijk aan 3 (drie) maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met BTW, afhankelijk van de te verkrijgen kredietinformatie.

VOORSCHOT SERVICEKOSTEN
€ 15,- per maand.
* huurder dient zelf contracten af te sluiten met de betreffende leveranciers voor de levering van gas/water/elektra en eventuele overige voorzieningen.

VOORWAARDEN & CONDITIES
Er zal gewerkt worden langs de lijnen van een standaard model winkelruimte, zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model 2012, zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen (NVM).

BTW
Er zal geopteerd worden voor BTW belaste ver­huur. Huurder dient derhalve voor meer dan 90% BTW belaste leveringen en diensten blijvend te leveren.

DISCLAIMER
Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Dit is een project van AHAM Vastgoed. Voor vragen neem gerust contact met ons op.
T. 020-5244322
E. BOG@aham.nl

Lees meer
+
-

Buurt

Trek naar het westen van de stad en ga eens naar Bos en Lommer & De Baarsjes in Amsterdam-West, twee buurten waar ze heel goed weten wat hip en happening is. Het barst hier van de culturele hotspots, er is veel natuur te vinden en de buurt trekt een jong en multicultureel publiek. Het steeds populairder wordende deel van Amsterdam groeit snel uit tot een van de meest dynamische en creatieve wijken van de stad. (bron: Iamsterdam.com)

Specificaties

Adres: Admiraal de Ruijterweg 37-H, Amsterdam
Type: Bedrijfsruimte
Huur / koop: Te huur
Huurprijs (Excl. BTW) : € 3.250,-
Service kosten: n.v.t.
Administratiekosten: € 300,- excl. BTW
Oppervlakte VVO: 140 m2
Beschikbaar vanaf: 1-5-2023
Bestemming: Raadpleeg www.ruimtelijkeplannen.nl
Zekerheidsinstelling: Een bankgarantie of waarborgsom (3 maanden huur te vermeerderen met BTW en servicekosten)
Indexering: Jaarlijks conform ROZ
Energie label: Raadpleeg www.ruimtelijkeplannen.nl