Middenweg 26, Amsterdam

Interesse?

Beschrijving

Gelegen in de kelderruimte van een pand aan de Middenweg, middenin het winkelgebied van Amsterdam-Oost een mooie opslagruimte.

Bereikbaarheid:
De bereikbaarheid van de Middenweg is uitstekend. Het is een belangrijke verkeersader om in en uit de stad te komen. De uitvalswegen zijn via de Ring A10 met enkele minuten bereikbaar.

Verdeling oppervlakte:
De beschikbare ruimte is gelegen in een kelderruimten onder het pand op de Middenweg 26. Het is circa 46m2 groot en alleen beschikbaar als opslag, mede door op sommige plaatsen vrij lage plafondhoogte.

Opleveringsniveau:
Casco, met brandwerend plafond.

Huurovereenkomst:
Conform meest recent model ROZ-huurovereenkomst en algemene voorwaarden.

Dislaimer:
Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Lees meer
+
-

Buurt

Het multiculturele Amsterdam-Oost staat bekend om de brede straten met 19e-eeuwse gebouwen, het vele groen en het hoge aantal culturele bezienswaardigheden. In dit deel van Amsterdam heb je ook keuze te over als het aankomt op shoppen, eten en drinken. Het aanbod varieert van trendy clubs, cafés en broedplaatsen, traditionele Turkse bakkerijen, Surinaamse supermarktjes tot Midden-Oosterse lunchrooms. Hoogtepunten van deze buurt zijn zonder twijfel het prachtige Oosterpark en het majestueuze Tropenmuseum. (bron: Iamsterdam.com)

Specificaties

Adres: Middenweg 26, Amsterdam
Type: Opslagruimte
Huur / koop: Te huur
Huurprijs (Excl. BTW) : € 400,-
Service kosten: n.v.t.
Oppervlakte VVO: 46 m2
Beschikbaar vanaf: Direct
Bestemming: Raadpleeg www.ruimtelijkeplannen.nl
Zekerheidsinstelling: Een bankgarantie of waarborgsom (3 maanden huur te vermeerderen met BTW en servicekosten)
Indexering: Jaarlijks conform ROZ

Plattegrond

20190605_Middenweg 26-TO-0100

blueprint