Valeriusplein 20-2, Amsterdam

Verhuurd

Beschrijving

Prachtige gerenoveerde turn-key kantoorruimte van circa 93m2. Het betreft een uniek en statig pand in Oud-Zuid met vrij uitzicht over het Valeriusplein. Een zeer representatieve ruimte waar alle originele details zoveel mogelijk behouden zijn gebleven.  Deze ruimte is gelegen op de 2e verdieping en heeft ruime lichtinval. Pracht afgewerkt met een houten visgraat vloer en gesauste witte wanden.

Het pand bestaat uit 5 verdiepingen: Souterrain, begane grond, 1e verdieping, 2e verdieping en 3e verdieping. Volledig gerenoveerd met de volgende voorzieningen:

  • eigen cv-ketel met radiatoren
  • toilet met fontein;
  • gestukte – en geschilderde wanden;
  • houten visgraat vloer;
  • nieuwe pantry voorzien van vaatwasser en koelkast met vrieszer;
  • dubbele beglazing;

We hebben foto’s toegevoegd van de 1e verdieping welke reeds is gerenoveerd, om een idee te geven van hoe het zal worden.

BEREIKBAARHEID
Via de Koninginneweg en de Amstelveensweg is de ringweg A10 met de auto binnen 5 minuten te bereiken. Het gebouw is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Tramlijn 2 heeft een halte om de hoek op Emmaplein.

HUURPRIJSINDEXERING
De huurprijs wordt jaarlijks geïndexeerd, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2015 = 100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaren met een verlengingsperiode van 5 (vijf) jaren; opzegtermijn 12 (twaalf) maanden.
Kortere huurperiode in overleg.

ZEKERHEIDSSTELLING
Er dient een bankgarantie gesteld te worden ter grootte van een bedrag gelijk aan 3 (drie) maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met BTW, afhankelijk van de te verkrijgen kredietinformatie.

VOORWAARDEN & CONDITIES
Er zal gewerkt worden langs de lijnen van een standaard model winkelruimte, zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model 2012, zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen (NVM).

BTW
Er zal geopteerd worden voor BTW-belaste ver­huur. Huurder dient derhalve voor meer dan 90% BTW belaste leveringen en diensten blijvend te leveren.

 

Lees meer
+
-

Buurt

Oud-Zuid is een van Amsterdams mooiste en rijkste buurten, met indrukwekkende, brede lanen, imposante monumentale gebouwen, bijzondere boetieks en een aantal van de beste musea ter wereld. Van het culturele Museumplein, tot het levendige Vondelpark en de serene lanen langs de Willemsparkweg, de buurt straalt in al zijn glorie. (bron: Iamsterdam.com)

Specificaties

Adres: Valeriusplein 20-2, Amsterdam
Type: Kantoorruimte
Huur / koop: Te huur
Huurprijs (Excl. BTW) : € 2.250,-
Service kosten: n.v.t.
Administratiekosten: € 300,- excl. BTW
Oppervlakte VVO: 93 m2
Beschikbaar vanaf: 1-4-2022
Looptijd contract: 5 + 5 jaar
Bestemming: Raadpleeg www.ruimtelijkeplannen.nl
Zekerheidsinstelling: Een bankgarantie of waarborgsom (3 maanden huur te vermeerderen met BTW en servicekosten)
Indexering: Jaarlijks conform ROZ
Energie label: Raadpleeg www.ruimtelijkeplannen.nl

Plattegrond

TO-2100 Valeriusplein 20 2e etage

blueprint